Hva med en gullbelagt NES-konsoll?
Hva med en gullbelagt NES-konsoll? (Bilde: Analogue)

Denne utgaven av NES koster over 40 000 kroner

Nå kan du sikre deg en eksklusiv versjon av den gamle spillkonsollen, men du må skynde deg.

Parallelt med den rivende teknologiske utviklingen pågår det også en stillferdig dyrking av den seiglivede retro-kulturen, noe som av og til kulminerer i ganske «ekstreme» produkter. Nå har det dukket opp en super-eksklusiv utgave av Nintendos første spillkonsoll.

Det er The Verge som har fanget opp det nye vidunderet, laget av selskapet Analogue. Det dreier seg rett og slett om en NES-konsoll laget i 24-karats gull.

Koster 41 000 kroner

Det er imidlertid ikke bare materialet som gjør konsollen eksklusiv. Den skal i tillegg produseres i et opplag på bare 10 stykker, noe som altså betyr at man må kaste seg rundt om man har lyst til å sikre seg et eksemplar.

Undersiden gjør innmaten godt synlig.
Undersiden gjør innmaten godt synlig. Foto: Analogue

Det vil riktignok kreve noe abnorme økonomiske prioriteringer å gå til anskaffelse av maskinen. Prisen ligger nemlig på 5000 dollar, som tilsvarer cirka 41 000 norske kroner. Produsenten sender imidlertid til hele verden, så det skulle ikke være noe i veien for at også nordmenn kan legge inn en bestilling.

Feirer Zelda-jubileum

Som vårt søsternettsted Gamer meldte i februar er Nintendos Zelda-serie 30 år gammel i år, og det er nettopp for å markere dette jubiléet at Analogue har laget den eksklusive NES-konsollen. I denne forbindelse følger deg også med en gullfarget utgave av det første Zelda-spillet.

Maskinen er riktignok ikke laget i solid gull, men derimot gullbelagt aluminium. Alle delene av innpakningen er imidlertid prydet med det edle metallet. Bunnen på maskinen er i tillegg gjennomsiktig for enkel visuell tilgang til kretskortet på innsiden.

Om du har lyst til å bestille en er det altså bare å stikke innom hjemmesiden.

Har du heller lyst på en ekstremt eksklusiv smartklokke? Denne modellen fra Samsung er prydet med 100 diamanter »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen