Hva med en gullbelagt NES-konsoll?
Hva med en gullbelagt NES-konsoll? (Bilde: Analogue)

Denne utgaven av NES koster over 40 000 kroner

Nå kan du sikre deg en eksklusiv versjon av den gamle spillkonsollen, men du må skynde deg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Parallelt med den rivende teknologiske utviklingen pågår det også en stillferdig dyrking av den seiglivede retro-kulturen, noe som av og til kulminerer i ganske «ekstreme» produkter. Nå har det dukket opp en super-eksklusiv utgave av Nintendos første spillkonsoll.

Det er The Verge som har fanget opp det nye vidunderet, laget av selskapet Analogue. Det dreier seg rett og slett om en NES-konsoll laget i 24-karats gull.

Koster 41 000 kroner

Det er imidlertid ikke bare materialet som gjør konsollen eksklusiv. Den skal i tillegg produseres i et opplag på bare 10 stykker, noe som altså betyr at man må kaste seg rundt om man har lyst til å sikre seg et eksemplar.

Undersiden gjør innmaten godt synlig.
Undersiden gjør innmaten godt synlig. Foto: Analogue

Det vil riktignok kreve noe abnorme økonomiske prioriteringer å gå til anskaffelse av maskinen. Prisen ligger nemlig på 5000 dollar, som tilsvarer cirka 41 000 norske kroner. Produsenten sender imidlertid til hele verden, så det skulle ikke være noe i veien for at også nordmenn kan legge inn en bestilling.

Feirer Zelda-jubileum

Som vårt søsternettsted Gamer meldte i februar er Nintendos Zelda-serie 30 år gammel i år, og det er nettopp for å markere dette jubiléet at Analogue har laget den eksklusive NES-konsollen. I denne forbindelse følger deg også med en gullfarget utgave av det første Zelda-spillet.

Maskinen er riktignok ikke laget i solid gull, men derimot gullbelagt aluminium. Alle delene av innpakningen er imidlertid prydet med det edle metallet. Bunnen på maskinen er i tillegg gjennomsiktig for enkel visuell tilgang til kretskortet på innsiden.

Om du har lyst til å bestille en er det altså bare å stikke innom hjemmesiden.

Har du heller lyst på en ekstremt eksklusiv smartklokke? Denne modellen fra Samsung er prydet med 100 diamanter »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen