(Bilde: iRimas)

Denne ukjente mobilen kan være Sony Xperia Z2

Lekket bilde viser det som kan være selskapets nye toppmodell.

En rekke bilder av en hittil ukjent Sony-mobil dukket nylig opp på nettet, med modellnummeret D6503. Selv om det naturligvis ikke er bekreftet av Sony selv, sier de fleste kildene på nettet at dette er selskapets neste toppmodell, Xperia Z2, oppfølgeren til dagens Xperia Z1. 

Større skjerm?

Det har tidligere vært rapportert om at Sonys nye toppmodell har fått kodenavnet Sirius, og har en skjermstørrelse på 5,2 tommer. Dette stemmer godt overens med bildene av D6503 som har lekket, hvor vi ser at telefonen både er hakket tynnere enn Z1, og at skjermen har vokst litt fra dagens 5 tommer. 

Ellers ser vi på bildene at telefonen har en åpning for sim-kort på siden, plass for MicroSD på høyresiden og tre små mikrofon- eller høyttalerhull på bunnen. Av/på-knappen, volumknappene og kameraknappen ser identiske ut med dagens Xperia Z1-modell. 

Ekstrem innmat

Tidligere rykter fra blant annet nettstedet AndroidSaS hevder at Xperia Z2 vil ha en 5,2-tommers skjerm med en oppløsning på hele 2560 x 1440, et 20,7-megapiksels kamera og et batteri på hele 3700 mAh. Ryktene sier også at telefonen vil vises frem på den store mobilkonferansen Mobile World Congress i februar. 

Kineserne har sett seg lei av både Android og iOS: 
Nå har Kina lansert sitt eget mobil-operativsystem »

(Kilde: Pocket Lint)

(Bilde: iRimas)
(Bilde: iRimas)
(Bilde: iRimas)
(Bilde: iRimas)
(Bilde: iRimas)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen