Har du telefonen på lydløs, er det ikke alltid like lett å legge merke til vibrasjoner. Morephone byr på en annen løsning.
Teknofil
Har du telefonen på lydløs, er det ikke alltid like lett å legge merke til vibrasjoner. Morephone byr på en annen løsning. (Bilde: Human Media Lab)

Denne telefonen gjør noe rart når det ringer

Morephone skiller seg ut fra andre mobiltelefoner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mobiltelefoner med bøyelige skjermer er på vei for fullt. I første omgang er ikke hensikten at vi skal brette sammen telefonene eller bøye dem etter eget forgodtbefinnende, men for at skjermene skal bli mer robuste og slitesterke.

Bøyelige telefoner og andre duppeditter som smartklokker er likevel i vinden for tiden, og Morephone føyer seg elegant inn i denne trenden. Den er nemlig ikke som telefoner flest, og byr på en uvanlig reaksjon når den for eksempel ringer.

Bøyeringing

I stedet for å avgi lydsignaler som andre mobiler, bøyer Morephone seg sammen når det ringer. Hensikten er ikke bare av det estetiske slaget, men også av det rent praktiske. Noen ganger går man kanskje glipp av en telefonsamtale eller andre varsler når telefonen er på lydløs, mens man garantert vil legge merke til en telefon som plutselig bøyer seg.

Det går videre an å skreddersy den flate, papiraktige mobiltelefonen. Hvis du mottar en tekstmelding, kan for eksempel kun det ene hjørnet bøye seg. Ringer telefonen, kan du stille den inn slik at flere hjørner reagerer samtidig.

Morephone er fremdeles på et tidlig stadium i utviklingen. Det er derfor ikke godt å si hvor mange kombinasjoner og former det er mulig å få til i den eventuelt endelige utgaven, men den som venter vil se.

Hva med en mobil med to skjermer?
YotaPhone har skjerm foran og bak »

Se Morephone i aksjon på YouTube:

(Kilde: DVICE)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen