Denne skal løse alle nettverksproblemene dine
(Bilde: Eero)

Denne skal løse alle nettverksproblemene dine

Eero legger listen høyt for seg selv.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det ganske så ukjente selskapet Eero mener nå at de har løsningen for alle som har et eller annet problem med det trådløse nettverket. I tillegg til solid dekning over hele kåken, uansett størrelse, skal produktene også være lekende enkle å sette opp.

Konseptet går ut på at setter opp alt fra én til ti enheter rundt om i hjemmet. Flere enheter vil lage et trådløst nett mellom seg, og fungere som en serie med trådløse nettverksbroer. Dermed er du i teorien sikret solid ytelse over hele boligen, gitt at du har nok Eero-enheter.

Eero benytter seg av IEE802.11ac-standarden, og vil dermed nyttiggjøre seg 5,0 GHz-båndet, som enn så lenge typisk har mindre bruk enn 2,4 GHz-båndet. Om det er andre nett som forstyrrer kanalen du er på vil oppsettet automatisk finne seg den kanalen med minst forstyrrelser.

Eero-boksen.
Eero-boksen. Foto: Eero

I tillegg har Eero lagt seg på en ganske elegant designlinje. Her er det rene linjer og en minimalistisk design.

Gjør det meste selv

Når du setter opp den første enheten må du koble den til ruteren din og laste ned en app til smarttelefonen din. Via denne applikasjonen kan du sette navn og passord på det trådløse nettverket, og ytterligere Eero-enheter kobles enkelt opp ved hjelp av telefonen.

Det å gi venner tilgang skal være svært så enkelt, bare send dem en tekstmelding via applikasjonen, så skal de få tilgang. Har de Eero-appen liggende skal det være enda enklere, de godkjennes ved et trykk.

Eero-enheten skal videre oppdatere seg selv automatisk, og kan sende deg rapporter om enheter som logger seg på nettverket om du skulle ønske det.

Prisen er satt til 125 amerikanske dollar stykket, og en pakke med tre får du for 300 dollar. Vanlig pris skal ifølge nettsiden til selskapet være 500 dollar for tre stykker. Dermed er det ikke til å komme unna at dette er relativt kostbare greier.

Den drøyeste ruteren til nå:
Sjekk ut Asus' RT-AC3200-monster med seks antenner »

(Kilde: Eero)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen