Denne skal ha «verdens beste» TV-lyd – nå er den pyntet med eiketre
(Foto: B&O)

Denne skal ha «verdens beste» TV-lyd – nå er den pyntet med eiketre

Bang & Olufsens eksklusive TV kommer i ny utgave – og er fremdeles knalldyr.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I fjor sommer tok vi en titt på en luksuriøs OLED-TV fra danske Bang & Olufsen som skrøt av å tilby «verdens beste» TV-lyd, nemlig BeoVision Eclipse. I en pressemelding har produsenten nå avduket en ny utgave av TV-en med ganske uvanlige estetiske egenskaper.

Den nye utgaven heter BeoVision Eclipse Wood Edition, og er som navnet antyder dekorert med intet mindre enn tre. TV-en kommer nærmere bestemt med en håndlaget høyttaler i eik.

  Foto: B&O

Dyr moro

Hensikten med designgrepet er å tilføre stuen «varme og eleganse», for å bruke produsentens eget markedsføringsspråk. Bang & Olufsen er riktignok allerede kjent for å benytte tre på produktene sine, noe de også har gjort med tidligere TV-modeller.

Som før kommer TV-en i de to størrelsene 55 og 65 tommer, og det er altså først og fremst lyden produsenten skryter av. TV-en har en integrert lydplanke som pumper ut en samlet effekt på solide 450 watt, og som vi bemerket i vår sniktitt er det meget sannsynlig at Bang & Olufsen har rett i at TV-en byr på verdens beste TV-lyd.

Motorisert fot

Ellers skilter BeoVision Eclipse med 4K-oppløsning og HDR-teknologi, og av andre eksklusive egenskaper byr TV-en på en sofistikert, motorisert fot som lar deg flytte hele TV-en ved å trykke på en knapp. Den kan også fåes med tradisjonelt, mekanisk veggfeste eller et motorisert et.

BeoVision Eclipse Wood Edition vil bli tilgjengelig i Norge i begynnelsen av april, og som vanlig med Bang & Olufsen-produkter blir det ingen billig affære. 55-tommeren skal koste 87 690 kroner, mens 65-tommeren ligger på 122 690 kroner når modellene slippes her til lands.

Nordmenn kjøper dyrere mobiler og større TV-er enn noensinne »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen