(Bilde: Bilde 12161975, iStockphoto, Asus)

Denne skal gi deg godlyd på skrivebordet

Asus lanserer USB-basert lydkort med hodetelefonforsterker.

Asus har gjort stor suksess med sin serie av lydprodukter, og nå er det duket for enda et lydkort. Xonar U7 USB er en ekstern boks, som har både lydkort og hodetelefonforsterker på innsiden, og kobles til datamaskinen med USB.

Lydkortet skal være ment for spillere, selv om også andre kan ha glede av et USB-basert lydkort med hodetelefonforsterker. Dette kan for eksempel være personer som ikke har det spor lyst til å åpne kabinettet for å sette inn et skikkelig lydkort.

For andre kan det være begrensninger i plass som gjør det nødvendig med et slikt lydkort. For bærbare datamaskiner er dette fort eneste løsningen, med mindre man går for en skikkelig løsning med ekstern DAC og forsterker.

Bredt bruksområde

U7 kjører med full 7.1-lyd, hvilket gjør den egnet til både spill og film. Nå er det litt begrenset med 7.1-hodesett på markedet, så her ser vi for oss oppkobling i stereobenken.

For å konvertere om det digitale signalet har Asus tatt i bruk en DAC fra Cirrus Logic, CS4398. Dette gir en SNR på 114 dB, og 192 KHz ved 24 bit.

Asus hevder at det skal være ekstra lite crosstalk på dette lydkortet. Dette skal skyldes en spesiell fremstillingsmetode på kretskortet, som bedrer isoleringen mellom de ulike signalene og dermed reduserer både støy og interferens.

Lydkortet stiller med en rekke innstillinger rett på kortet, det betyr at du kan stille de ulike nivåene opp eller ned, uten å måtte gå ut av spillet eller filmen.

Det er ikke alle som synes det er bra med billig musikk fra nett:
Plateselskap vil øke prisen på musikktjenester som WiMP og Spotify »

(Kilde: Pressemelding fra Asus)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen