Denne redder filene dine fra vann, brann og juling

ioSafe N2 tåler vann, ild og en smekk på lanken. (Bilde: ioSafe)

ioSafe N2 redder datafilene dine

Lagrer tingene dine i nettskyen og tåler en solid omgang juling.

For noen år siden skrev vi om boksen ioSafe – en ekstern harddisk som blant annet skulle tåle å bli slått løs på med en slegge, ligge tre meter under vann i tre dager og overleve 30 minutter i flammehav uten problemer.

Nå er selskapet bak den robuste og sikre lagringsboksen på ferde igjen, og denne gangen med ioSafe N2, som tar steget opp til nettskyens domene.

Privat alternativ til nettskyen

Sikker lagring av data er minst like viktig i dag som for tre år siden, og med inntoget til smarttelefoner og nettskyen får vi tilgang til alle våre dokumenter, sanger og filmer når vi måtte ønske (så lenge du har tilgang til Internett).

Det finnes mange nettskytjenester der ute, men hvis du skal lagre enorme mengder med data oppe i terabyteklassen, kan det fort bli dyrt og tregt å være avhengig av en ekstern tjeneste.

Her kommer ioSafe N2 inn i bildet. Som sin forgjenger tåler den vann, brann og juling, men tilbyr også enkel og elegant tilgang til filene dine over nettet via PC-en, laptopen, smarttelefonen eller nettbrettet.

På tvers av plattformer

I tillegg til beskyttelse mot elementene, byr ioSafe N2 også på tyveribeskyttelse og garanti for gjenopprettelse av eventuell tapt data. En haug med brukervennlige funksjoner i din private nettsky loves også, og lagringskapasiteten skal være på opptil 8 TB.

Boksen er allerede i produksjon, og vil bli lansert i januar 2013. Den vil være kompatibel med Windows, OS X, Linux, iOS og Android.

Samler inn penger

Ta deg en tur innom Indiegogo-siden til prosjektet og legg igjen en slant hvis du syns produktet er verdt det. I skrivende stund har ioSafe N2 samlet inn 8247 dollar av et mål på 150 000.

Se en video om ioSafe N2 på YouTube:


(Kilde: Indiegogo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen