Aqua Computers nye vannblokk kan føes med OLED-skjerm og gjennomsiktig pleksiglass.
Aqua Computers nye vannblokk kan føes med OLED-skjerm og gjennomsiktig pleksiglass. (Bilde: Aqua Computer/YouTube)

Denne prosessorkjøleren kommer med OLED-skjerm

Tyske Aqua Computer lanserer vannblokk litt utenom det vanlige.

Prosessorkjølere og vannblokker er i utgangspunktet kanskje ikke den mest spennende produkttypen, men nå har det kommer en variant som skiller seg litt ut. Det tyske selskapet Aqua Computer har nemlig har lansert en vannblokk med OLED-skjerm.

Blokken heter Cuplex Kryos Next og kommer med selskapets egen Vision Technology, som innebærer at den kan vise ulike typer informasjon på en liten, innebygget skjerm, slik som for eksempel temperatur og prosessorbelastning.

Justérbar

Informasjonen som vises på skjermen kan konfigureres via selskapets egen programvare Aquasuite. I tillegg til dette har den nye vannblokken den uvanlige egenskapen at den kan justeres for å passe perfekt på prosessoren.

Cuplex Kryos Next kan fåes i mange varianter.
Cuplex Kryos Next kan fåes i mange varianter. Foto: Aqua Computer

Nærmere bestemt har produktet en patentert løsning som gjør at kjøleplaten kan justeres ved hjelp av noen skruer på siden, noe som skal sørge for optimal tilpasning til varmesprederen på prosessoren.

Produsenten lover ellers at blokken opererer med ekstra lav motstand, høy kapasitet, høy presisjon på temperaturavlesningen og ikke minst solid, tysk byggekvalitet. Den kommer i mange ulike varianter med forskjellige byggematerialer, inkludert gjennomsiktig pleksiglass.

Prisene starter på 60 euro i produsentens egen nettbutikk. Mer informasjon finner du hos Aqua Computer, og se også presentasjonsvideoen under.

Intel skal trolig snart lansere nye flaggskip: Kaby Lake-toppmodellene skal sannsynligvis vises frem på CES-messen i januar »

(Via Sweclockers)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen