Denne projektoren har fire ganger full HD-oppløsning

Denne projektoren har fire ganger full HD-oppløsning

Sony slipper verdens første 4K-projektor for hjemmebruk.

Sony slipper nå verdens første hjemmekinoprojektor med 4K-oppløsning. Om du ikke har fått med deg 4K enda så er det ingen fare, 4K har til nå vært å finne i utvalgte kinoer rundt om i verden, men nå er det også mulig å få 4K i hjemmekinoen. Navnet spiller på at man har omtrent 4000 piksler i bredden, altså dobbelt så mange som Full HD.

VPL-VW1000ES har en oppløsning på drøye 4096 x 2160 piksler, dette blir levert gjennom et helt nytt SXRD-basert 4K-panel. Panelet er på 0,74 tommer og har en pikselstørrelse på 4 μm. Mellomrommet mellom pikslene skal også være redusert. Lysstyrken er på 2000 ansi lumen, mens den dynamiske kontrasten er på 1 000 000:1.

Projektoren har også en egen oppskaleringskrets, slik at du skal kunne få 4K også fra materiale som bare kommer i Full HD. Dette gjelder både for 2D og 3D.

Vi tør knapt tenke på prisen, annet enn at den blir høy. Sony har enn så lenge heller ikke gått ut med hvor mye den vil koste, det eneste som er sikkert er at den blir tilgjengelig til vinteren.

(Kilde: Sony)

VW1000ES

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen