Denne nettsiden avslører dine «hemmeligheter»
Teknofil
(Bilde: weknowwhatyouredoing.com)

Denne nettsiden avslører dine «hemmeligheter»

Pass på hva du deler på Facebook!

Er du en som bruker Facebook som et rimelig fritt talerør om alle dine tanker og vaner, sånn som at du hater sjefen din, er fyllesjuk eller røyker hasj? Har du sjekket om disse meldingene vises til bare venner eller hele omverdenen?

De som ikke er så nøye på hva de deler med hvem, eller ikke har fått med seg at de bretter ut livet sitt til resten av verden, befinner seg nå på nettsiden We Know What You're Doing.

Dette er en automatisk oppdatert samling med innlegg under kategoriene «Hvem vil ha sparken?», «Hvem er fyllesjuk?», «Hvem bruker narkotika?» og «Hvem har fått et nytt telefonnummer?» Når du skriver innlegg som inneholder søketermer som kan relatere til ett av disse temaene, og sender av gårde statusoppdateringer til offentligheten, da vil du sannsynligvis havne her.

Nettsiden samler forøvrig bare inn engelskspråklige innlegg, så norske syndere kan puste lettet ut. Men kanskje noen lager en norsk utgave i fremtiden?

– Ikke vært så full på evigheter

We Know What You're Doing er skapt av den 18 år gamle engelskmannen Callum Haywood. Siden har fått store mengder med trafikk, men etternavn og telefonnumre er sensurerte, slik at stakkarene ikke skal bli hengt altfor mye ut på den store verdensveven.

Du kan med andre ord fritt se statuser som «Jeg hater sjefen min, han er en idiot» og «Fyllesjuk! Jeg har ikke vært så full på evigheter!», men poenget er ikke å mobbe de slappe Facebook-brukerne, ifølge Haywood:

– Problemet er ikke Facebook i seg selv. Med riktig bruk er personverninnstillingene deres veldig gode. Problemet er hvordan folk rett og slett ikke forstår faren ved å dele alt, sier han til nettstedet Betabeat.

Kanskje de vil lære nå?

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Sjekk ut de avslørende Facebook-statusene på weknowwhatyouredoing.com.

(Kilde: Betabeat)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen