(Bilde: Kickstarter)

Musepennen ble en skikkelig Kickstarter-hit

Vektlegger komfort og ergonomi.

Musepenner, det vil si datamus som holdes og brukes som en penn, er for så vidt ikke en ny oppfinnelse, men nå har det dukket opp en ny trådløs modell på Kickstarter som virkelig slo an blant brukerne.

Modellen heter gStick, og skal ifølge utvikleren rette seg spesielt mot folk som jobber mye med kreative prosjekter på PC-en, samtidig som de ønsker ekstra komfort og ergonomi.

Foto: Kickstarter

Naturlig og praktisk

Musepennen har støtte for både Windows, Mac og Linux og har en oppløsning på 1200 dpi. Den skal ellers være grei å putte i lommen, bruker ett AAA-batteri og har avtakbar tupp for rengjøring av den keramiske ballen.

Mannen bak prosjektet, Gordon Alan Stewart, har allerede fått meget gode tilbakemeldinger fra media, som blant annet skryter av at produktet både føles intuitivt og naturlig å bruke.

Kickstarter-publikummet ser også ut til å være sjarmert i senk og sørget for at oppfinneren møtte finansieringsmålet på 40 000 dollar på kun 24 timer. I skrivende stund har han fått inn over 95 000 dollar med seks dager igjen.

gStick eksisterer foreløpig kun som prototype, men de første forbrukermodellene skal visstnok være klare om et par måneders tid. Prisen på disse vil ligge på 69 dollar pluss frakt, altså omtrent 400 kroner. Les mer på Kickstarter og se video under.

Microsoft slipper også nå et par ergonomiske produkter: Selskapets nye tastatur og mus har ganske spesiell design »

(Kilde: Kickstarter)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen