Denne musen er designet for seriøse spillere
(Bilde: Mad Catz)

Denne musen er designet for seriøse spillere

Mad Catz slipper ny spillmus for konkurransespillerne.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Massevis av spennende produkter er allerede blitt presentert på den pågående CES-messen, og spillere har antakelig bitt seg merke i den nye Oculus Rift-prototypen og den nye, slanke bærbare PC-en for spill fra Gigabyte.

På messen rører det seg også på spillmus-fronten, og nå har det amerikanske selskapet Mad Catz introdusert sin aller ferskeste spillmusmodell, som er døpt R.A.T.TE.

For proffene

De to siste bokstavene står for «tournament edition», som altså indikerer at Mad Catz med denne musen henvender til de mest seriøse spillerne, det vil si dem som spiller på profesjonelt nivå. Det er ikke dermed sagt at den ikke også er aktuell for de noe mindre entusiastiske.

Mad Catz har dessverre ikke oppgitt alle de tekniske detaljene i pressemeldingen sin, men selskapet sier blant annet at de har fokusert på ekstra lav vekt, dog uten å si hva denne ligger på.

I tillegg er musen utstyrt med en ny lasersensor utviklet av Philips, som har en oppløsning på respektable 8200 DPI. Den har også justérbar høyde og såkalt «dynamic surface detection», altså et system for å tilpasse musen til overflaten den brukes på.

Lanseres snart

Programmérbare knapper er også på plass, og skal visstnok være «optimalisert» for bruk med de mest populære konkurransespillene, men det er uvisst akkurat hva dette betyr i praksis.

R.A.T.TE har ikke fått noe lanseringsdato ennå, men musen skal ifølge Mad Catz slippes tidlig i år til både PC og Mac. Prisen er foreløpig ukjent. Se flere bilder under.

Spillere bør også sjekke ut skjermteknologien G-Sync:
Asus introduserte nylig en ny G-Sync-skjerm »

(Kilde: Pressemelding)

(Bilde: Mad Catz)
(Bilde: Mad Catz)
(Bilde: Mad Catz)
(Bilde: Mad Catz)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen