Denne mobiltelefonen får plass i øret
Teknofil
(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Denne mobiltelefonen får plass i øret

CyberBlue BH901 er ingen vanlig Bluetooth-plugg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Amobil.no: Da vi fikk øye på denne ørepluggen syntes vi det var litt artig at den så ut som en vanlig mobiltelefon. Den ble ikke mindre artig da det gikk opp for oss at dette faktisk er en knøttliten mobiltelefon.

Plass for adressebok

Ørepluggen BH901 kommer med plass for SIM-kort, fullt T9-tastatur og en knøttliten LCD-skjerm. Du kan med andre ord bruke den som en vanlig telefon, uten å måtte være knyttet til et annet apparat via Bluetooth.

Telefonen er produsert av selskapet Cyber Blue i ShenZehn i Kina. Da vi snakket med selskapets daglige leder, Feng ko, fikk vi opplyst at den støtter GSM (2G). I tillegg fikk vi opplyst at den har innebygget adressebok, og at du kan sende tekstmeldinger med den.

Også Bluetooth-plugg

I tillegg til dette har miniatyrmobilen Bluetooth, slik at du også kan bruke den som vanlig øreplugg for en annen mobiltelefon.

Vi er ikke helt sikre på hvilken nytte vi kan ha av en slik knøttliten mobiltelefon, men siden ideen strider mot all fornuft måtte vi bare bestille et eksemplar. Vi har en mistanke om at batteriet kanskje ikke holder gjennom en hel arbeidsdag, og synes nok at tastaturet var litt vanskelig å taste på.

Men det var ikke strøm på telefonen da vi kom over den, og dermed har vi ikke fått prøvd den skikkelig. Nå venter vi spent på pakken fra fabrikken.

Les også: sPhone ligner iPhone på en prikk

Sjekk også flere morsomme dingser fra Hong Kong Electronics-messen her

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen