Denne mobilen har fem hete egenskaper i ett

(Bilde: Pantech)

Pantech Vega Secret Note har fem hete egenskaper i ett

Denne brettmobilen har ikke spart på kruttet.

Det er lett å tro at det bare finnes to mobilprodusenter i Sør-Korea, ettersom Samsung og LG er såpass dominerende som de er. Tredjemann Pantech lar seg imidlertid ikke pille på nesen, og lanserer nå en brettmobil som kan konkurrere med de store kara.

Pantech Vega Secret Note kombinerer nemlig fem hete trender fra mobilmarkedet. Pantech har syslet med fingeravtrykklesere før, så en skanner à la Touch ID fra Apple er på plass, og det samme er en penn à la Samsung Galaxy Note 3, en trykksensor på baksiden à la Oppo N1, støtte for LTE Advanced og et valgfritt frontdeksel med «vindu» til skjermen – noe vi har sett på flere toppmodeller den siste tiden.

Oppe i toppen

Pantech Vega Secret Note.
Pantech Vega Secret Note.Foto: Pantech

Disse fancy egenskapene er ikke alt denne digre brettmobilen har å by på. Den 5,9 tommer store skjermen støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler, og under panseret finner vi dessuten toppbrikkesettet Snapdragon 800 fra Qualcomm, klokket til 2,3 GHz og pent dandert med et batteri på 3200 mAh, 3 GB RAM, bakkamera på 13 megapiksler og et frontkamera på 2 megapiksler.

Lagringsplassen er på 32 GB, men en microSD-inngang gjør at telefonen i teorien kan støtte opptil hele 2 TB med internminne. Operativsystemet er Android.

Pantech har ikke avslørt når sørkoreanerne kan slå klørne i det nye flaggskipet, men prisen er oppgitt å være på cirka 5000 kroner. Noen internasjonal utgivelse er ikke kjent.

Finn ut mer om Pantech Vega Secret Note på den offisielle nettsiden ivega.co.kr.

Pantech fikk ikke med denne kurvede trenden:
Her er Samsung Galaxy Round »

(Kilder: Engadget og Recordere)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen