Acer Liquid Zest Plus.
Acer Liquid Zest Plus. (Bilde: Acer/YouTube)

Acers nye mobil har et batteri på hele 5000 mAh

Massiv batterikapasitet i forhold til konkurrentene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Batteritid er alltid et tema blant mobilbrukere, og ikke en helt ubetydelig detalj når man velger en ny modell. Nå har Acer, som ikke engang har en spesielt høy profil i mobilverdenen, avduket en ny mobil med et simpelthen massivt batteri.

Mobilen, «Liquid Zest Plus», ble presentert på Acers pressearrangement i New York nylig og har et batteri på solide 5000 mAh. Dermed markerer modellen starten på en helt ny mobilbatteriklasse.

Også bra kamera

Acer har ikke sagt akkurat hvor lang batteritid dette holder til, men en representant for selskapet uttalte under presentasjonen at det skulle være nok til rundt to dagers bruk.

Mobilen kommer med det Acer kaller et «Tri Focus»-kamera.
Mobilen kommer med det Acer kaller et «Tri Focus»-kamera. Foto: Acer/YouTube

Dette er imidlertid ikke det eneste som er verdt å merke seg med den nye mobilen. Acer har også lagt vekt på hovedkameraet, og utstyrt modellen med en kombinasjon av laserfokus, ansiktsgjenkjennings-autofokus og kontrastdeteksjon.

2000 kroner

Når det gjelder andre spesifikasjoner har blant andre Digital Trends fått med seg at mobilen byr på en 5,5-tommers skjerm med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler og en MediaTek MT6735-brikke, som på ingen måte er noen topp-prosessor.

Mobilen kommer også med 2 GB minne og 16 GB lagringsplass. Hovedkameraet er på 13 megapiksler, og frontkameraet har 5 megapiksler. Det er altså ikke snakk om noe flaggskip, men så er også prisen deretter. Den har nemlig en pris på bare 250 dollar, cirka 2000 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. 

HTC lanserte nylig en svært bra mobil: Men er HTC 10 god nok?

(Kilde: Acer)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen