Meizu Pro 7.
Meizu Pro 7. (Bilde: Meizu)

Denne mobilen har en ekstra skjerm på baksiden

Meizu har kunngjort sin nye Pro 7 med 10 prosessorkjerner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For litt siden meldte vi at den kinesiske mobilprodusenten Meizu skulle avduke en ny mobilmodell med en interessant egenskap, og nå er mobilen offisielt kunngjort, om enn kun i Kina foreløpig. Det melder Engadget.

Mobilen heter altså Pro 7 og skilter først og fremst med den nevneverdige attributten at den har en ekstra skjerm på baksiden. Denne skjermen er en fullverdig farge-AMOLED-skjerm med berøringsfunksjonalitet og en størrelse på 1,9 tommer.

Mange bruksområder

Oppløsningen til den lille ekstraskjermen er på 240 x 536 piksler. Skjermen lyser automatisk opp når man snur telefonen rundt med baksiden opp, og brukes til blant annet værinformasjon, varslinger og musikkavspilling.

Meizu Pro 7..
Meizu Pro 7.. Foto: Meizu

Ikke minst kan du bruke ekstraskjermen som et «speil» når du tar selfie-bilder, slik at du enkelt kan bruke hovedkameraet til å ta slike bilder. 

Når det gjelder øvrig innmat kommer mobilen i to utgaver, hvorav den dyrere Plus-utgaven har en Helio X30-brikke, mens standardversjonen kommer med Helio X25. Begge har 10 kjerner, men førstnevnte er basert på 10 nanometers prosess og skal ifølge MediaTek være rundt 35 prosent kraftigere enn Helio X20/X25. 

6 GB minne på Plus-versjonen

Ellers skilter Plus-utgaven med 5,7-tommers QHD-skjerm, 6 GB minne og opptil 128 GB lagringsplass. Standardversjonen har 5,2-tommers FHD-skjerm, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass. Batteriet er på henholdsvis 3500 og 3000 mAh.

Pro 7 Plus med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass koster 4080 yuan i Kina, mens standardversjonen ligger på 2880 yuan. Dette tilsvarer henholdsvis rundt 4800 og 3400 kroner. Meizu-telefonene er ennå ikke offisielt lansert i Norge, selv om de er tilgjengelige både i Danmark og Sverige, så norsk pris og lansering er følgelig ennå uvisst.

Huawei har sluppet ny utgave av Honor 9 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen