Apophis er for deg som er på jakt etter en minnepinne litt utenom det vanlige. (Bilde: Zana Design)

Denne minnepinnen er lagd av gull og meteoritt

Nå kan du få en minnepinne litt utenom det vanlige.

De fleste minnepinner har rimelig standard design og utforming, men ikke Apophis fra polske Zana Design. Minnepinnen tar navnet sitt fra den nærliggende, 390 meter brede asteroiden Apophis, men i motsetning til den truende steinklumpen, vil ikke den polske minnepinnen forsøke å drepe deg.

Apophis består imidlertid av edle metaller, i likhet med sin romfarende navnebror. Gull, sølv og meteoritt er noen av bestanddelene du kan skryte av når du veiver minnepinnen foran misunnelige venner.

Luksus fra ende til annen

Du vil få god tid til å nyte USB-pinnen før asteroiden med samme navn muligens treffer oss i 2036. De luksuriøse bestanddelene er 200 år gammelt grenadilla-tre, sølv, 18-karat gull og, toppen på kransekaka, en diamant fra en 4,5 milliarder år gammel meteoritt.

På den mer tekniske siden kan Apophis skilte med USB 3.0, en lesehastighet på 190 MB/s og en lagringskapasitet på 64 GB.

To utgaver av minnepinnen vil være tilgjengelig, og du må punge ut 6500 kroner for sølvversjonen og 11 500 kroner for gullversjonen. Med på kjøpet får du også livstidsgaranti.

Se flere bilder av Apophis hos Zana Design.

(Kilde: Born Rich)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen