Denne Mac Pro-en er faktisk en søppelbøtte
Teknofil
(Bilde: tonymacx86)

Denne Mac Pro-en er faktisk en søppelbøtte

Den beste Hackintoshen vi har sett på lenge.

Apple fikk mye oppmerksomhet da de viste frem sin splitter nye Mac Pro på WWDC-konferansen. Var den griselekker, eller lignet den på en glorifisert søppelbøtte?

En tysker med forumnavnet «sascha288» må ha tatt sammenligningene som en slags utfordring, og skapte derfor sin helt egen variant av Mac Pro. I motsetning til Apples møysommelige formede metallkabinett er sascha288s skapning laget ved hjelp av en svart plastbøtte.

Resultatet er intet mindre enn imponerende. For selv om maskinvaren ikke er på langt nær så kraftig som det Mac Proen kan skryte av, er i hvert fall utseendet ganske nært originalen.

Hackintosh-vidunder

Bildene ble opprinnelig lagt ut et tysk forum, men dukket nylig opp på det amerikanske TonyMacx86-forumet, et forum for «Hackintosh»-prosjekter. Hackintosh-betegnelsen blir gitt til maskiner som har vanlige PC-komponenter, men som likevel kan kjøre Apples operativsystem.

Akkurat som den originale Mac Proen har sascha288s kreasjon vifter i bunnen og toppen  av kabinettet for å holde komponentene kalde. Der stopper imidlertid de innvendige likhetene, da Apple spesiallagde omtrent samtlige deler av maskinvaren til sin Mac Pro.

Sjekk ut noen av bildene nedenfor, og la deg imponere. Du kan også gå direkte til TonyMacx86-forumet og se hele bildeserien. 

Lyst på en Mac Pro?
Ekspertene mener Mac Pro er i en liga for seg » 

(Kilde: Ars Technica)

 

(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)
(Bilde: tonymacx86)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen