Denne Lamborghinien har du råd til
Teknofil
(Bilde: Lamborghini/Shutterstock 131754809 )

Denne Lamborghinien har du råd til

...men isteden for V12 får du elektrisk 12V-motor.

Det er en kjent sak at Lamborghini ikke akkurat produserer de billigste bilene man kan få tak i. Som regel må man ut med minst én million kroner for å få kloa i en slik en, men heldigvis finnes det nå et billligere alternativ. Denne elektriske, 12V-utgaven av Lamborghini Murcielago koster bare et par tusenlapper.

12V, ikke V12

Slik ser bilen ut i sin reneste form.
Slik ser bilen ut i sin reneste form.Foto: Lamborghini

Det er imidlertid lov til å stusse litt, og det er selvfølgelig ikke en fullblods Lamborghini vi snakker om her. Dette er barneutgaven av Lamborghini Murcielago, og istedenfor den sedvanlige, bensinslukende V12-motoren finner vi en elektrisk motor på 12V. Navneforskjellen er kanskje ikke stor, men forskjellen i ytelse er desto større.

Den lille bilen når ikke opp i noen særlig høyere hastighet enn maks 7 km/t, og lyder vel ikke helt likt heller skulle man tro. At malejobben utenpå er gjort av skikkelige chassis-roboter er vel egentlig det eneste som gjør at Murcielago-en kan minne om en ordentlig bil.

Hyggelig pris

Lillebror er kanskje ikke så langt unna storebror Murcielago i utforming, men ytelsen er av to forskjellige verdener.
Lillebror er kanskje ikke så langt unna storebror Murcielago i utforming, men ytelsen er av to forskjellige verdener.Foto: Shutterstock 18653983

Prisen er desto mer hyggelig. Faktisk er den så lav at de aller, alle fleste burde ha råd til å kjøpe en slik. For en ny Lamborghini Murcielago i kids-utgave må man ikke ut med mer enn 340 dollar, eller omtrent 2 600 kroner, ikke medregner toll og andre avgifter.

Bilen kan kjøpes på flere amerikanske nettsteder, deriblant Walmart. Om den er mulig å fraktet til Norge vites ikke, mendersom du klarer å skaffe deg en slik kan du i det minste si til folk du møter at du eier en Lamborghini. Bare ikke røp hvilken modell!

Det er flere her i verden som vil ha en slik bil:
Se den gamle Volvoen bli forvandlet til en Lamborghini! »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen