Nettbrettet som kjører både Windows 8 og Android
Teknofil
(Bilde: Asus)

Nettbrettet som kjører både Windows 8 og Android

Asus Transformer Book Trio lover en unik opplevelse.

På Computex 2013 i dag lot Asus sløret falle av en temmelig unik hybrid. Den 11,6 tommer store duppeditten ved navn Transformer Book Trio kjører nemlig på både Windows 8 og Android.

Når maskinen er koblet til et tastatur, fungerer den som en bærbar Windows 8-PC. Når enheten blir fjernet fra tastaturet, blir den forvandlet til et Android-nettbrett med siste versjon av Jelly Bean.

Skjermen på Transformer Book Trio har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, og dersom du vil endre operativsystem selv, kan du enkelt og greit bare trykke på en knapp når enheten er dokket.

To prosessorer og to batterier

På innsiden finner vi en 4. generasjons Intel Core i7-prosessor for Windows 8, mens en sekundær Intel Atom-prosessor på 2 GHz tar seg av Android.

Transformer Book Trio har to batterier i tillegg: Ett i selve maskinen og ett i tastaturet. Harddiskplassen er på 750 GB, mens flashlagringen er på 64 GB.

Man skulle tro at det mest treffende navnet på denne maskinen var «Duo» i stedet for «Trio», men Asus hevder at treenigheten blir komplett ved at duppeditten også kan brukes som en stasjonær Windows 8-PC. Ingen pris er kjent foreløpig.

Asus lanserer masse rart i dag:
Verdens første kombinerte mus og styreplate »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen