Rufus Cuff har generøse proporsjoner.
Rufus Cuff har generøse proporsjoner. (Bilde: Rufus Labs)

Denne kjempe-smartklokken er nå lagt ut for salg

«Rufus Cuff» er mest sannsynlig verdens største smartklokke - og kan nå bestilles.

Mens noen forsøker å gi smartklokkene et mest mulig smidig design som ikke skiller seg nevneverdig ut fra vanlige klokker, går andre i stikk motsatt retning. I mai i fjor kunne vi melde om en ganske radikal ha-på-dings kalt «Rufus Cuff», en slags gigant-smartklokke. Nå kan kolossen bestilles.

På finansieringsnettstedet Indiegogo er produktet lagt ut forhåndbestilling til en pris på 249 dollar, cirka 2100 kroner. Produsenten sender til hele verden, så dermed kan altså nordmenn også sikre seg et eksemplar – om du ikke har noe imot å skille deg litt ut.

Fullverdig Android

I motsetning til vanlige smartklokker ligner Rufus Cuff nemlig mer på en liten mobiltelefon som er festet til håndleddet, med en 3,2 tommers berøringsskjerm og en fullverdig Android-versjon på innsiden.

Foto: Rufus Labs

Av andre spesifikasjoner kommer den med en Cortex A9-prosessor og 8 GB lagringsplass som standard, som kan oppgraderes til enten 16, 32 eller 64 GB mot et tillegg i  prisen. Den skilter ellers med 1 GB hovedminne, Wi-Fi, GPS og Bluetooth 4.0. Batteriet er på 1175 mAh, som ifølge utvikleren holder til 1-2 dagers normal bruk.

I likhet med de fleste smartklokker kommer den med alle de nødvendige, aktivitetsrelaterte sensorene og funksjonene. Samtidig byr den også på mobilfunksjonalitet ved at den har både mikrofon og høyttaler, og kan brukes til å motta eller sende stemme- og videosamtaler.

Flere farger

Ved at den har de samme lagringsalternativene som på vanlige mobiler kan du også for eksempel spille av musikk direkte fra enheten, eller eventuelt fra mobilen via Bluetooth. I motsetninger til vanlige smartklokker vil Rufus Cuff dessuten gjøre det enklere å skrive tekstmeldinger, takket være vesentlig større skjerm.

Produktet kommer i flere ulike fargealternativer, og skal også være sprutsikkert. Det er ennå uvisst akkurat når salget starter, men det vil skje tidlig neste år. Mer informasjon finner du på Indiegogo-siden, og se også video under. 

Rufus Cuff er ikke den eneste store smartklokken: Neptune Pine er også rimelig gigantisk »

The Rufus Cuff from rufuslabs on Vimeo.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen