Denne kabelen lader mobiltelefonen din dobbelt så raskt
(Bilde: Indiegogo)

Denne kabelen lader mobiltelefonen din dobbelt så raskt

Er blitt en braksuksess på finansieringsnettsted.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mobiltelefoner har for lengst blitt en integrert del av folks hverdag, og med den hyppige bruken kommer også hyppig oppladning av mobilene, noe som gjerne kan bli en plage. Nå har det dukket opp et nytt produkt som er ment å komme utålmodige mobilbrukere i møte.

På finansieringsnettstedet Indiegogo er det nemlig lagt ut en spesiallaget ladekabel for mobiltelefoner som virkelig skal få fart på prosessen med å fylle drivstoffet på de kjære og velbrukte dupedittene.

Foto: Indiegogo

Lader dobbelt så raskt

Kabelen er en USB-kabel som har fått navnet SoniCable, og kalles av utviklerne for «verdens mest avanserte ladekabel». Den skal nemlig være i stand til å lade mobiltelefoner dobbelt så raskt som vanlige USB-kabler.

SoniCable kommer med en bryter man kan slå av og på. Når bryteren er avslått fungerer kabelen som en vanlig USB-kabel som både lader og synkroniserer enhetene på samme tid. Ved å skru bryteren på forsvinner derimot synkroniseringen, og kabelen fokuserer kun på oppladningsfunksjonen i stedet.

Ellers kommer kabelen med aluminium-kontakter, er kledd i flettet nylon og er også 25 prosent tykkere enn vanlige USB-kabler, noe som ifølge utvikleren gjør den mer holdbar og robust. Den er også 20 prosent lenger enn vanlige USB-kabler, slik at det for eksempel er enklere å snakke i telefonen mens den lader.

Braksuksess

SoniCable har også dobbeltsidig USB-kontakter, slik at man ikke trenger å snu på kabelen når man plugger den inn. Kabelen kan leveres både med Lightning-kontakt for Apple-enheter eller mikro-USB for Android-enheter.

SoniCable har blitt umåtelig populær på Indiegogo. Finansieringsmålet lå på 10 000 dollar, og i skrivende stund har summen kommet opp i over 100 000 dollar, altså ti ganger mer enn målet. Fremdeles har folk 39 dager på seg til å love bort lenger til prosjektet. På nettstedet koster kabelen 27 dollar, og leveringen er ventet å starte i mars. Les mer på Indiegogo, og se også video under.

Her er en ganske spesiell «USB-lader»: Denne kan stjele passordene dine » 

(Via Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen