Denne iPhonen koster 90  millioner  kroner
Teknofil
(Bilde: Stuart Hughes)

Denne iPhonen koster 90 millioner kroner

Gull, diamanter og enda litt mer gull.

En særdeles rik kinesisk forretningsmann vil snart få tilsendt sin spesialdesignede Apple-telefon. Prislappen? 10 millioner britiske pund, altså over 90 millioner norske kroner. 

Raske penger

Hvis du en av dem med altfor mye penger å rutte med, og trenger et sted du kan bruke opp millioner på millioner av kroner på en svært rask måte, er Stuart Hughes mannen du bør oppsøke. Briten og hans team jobber nemlig med å utsmykke allerede ganske dyre mobiltelefoner med alt fra gull til diamanter.

Vanligvis selger han telefonene for en pris på rundt 100 til 200 tusen kroner, men denne gangen var annerledes. 

Hundrevis av diamanter

For en stund siden fikk han nemlig en bestilling fra en kinesisk forretningsmann som var ute etter en veldig unik telefon. Mannen var allerede i besittelse av en svart diamant, som han ville bruke som hjem-knapp på en modifisert iPhone. 

Det var imidlertid bare starten. Den ferdige telefonen har fått byttet ut hele den vanlige glassinnpakningen med gull, og glasset på framsiden er byttet ut med safir-glass. Detaljer og bakside er dekket av 600 hvite diamanter, mens eple-logoen på baksiden består av 53 perfekte diamanter. 

Alt skal være satt sammen og skapt manuelt av Stuart Hughes og hans team. Med en endelig prislapp på over 90 millioner kroner kan vi likevel anta at timelønnen for gjengen må ha vært ganske solid. 

Vil du ha PC-utstyr som matcher gulltelefonen din?
Denne minnepinnen er laget av gull og meteoritt


(Kilde: Stuart Hughes via Comon)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen