Slik ser SUPERcase ut.
Slik ser SUPERcase ut. (Bilde: Kickstarter)

Denne gir GoPro-kameraet ditt mye mer lagringsplass og batteritid

Kickstarter-produktet «SUPERcase» lar deg filme uavbrutt hele dagen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Actionkameraene fra GoPro blir stadig mer populære, men har likevel sterke begrensninger for dem som ønsker langvarig, kontinuerlig bruk. Nå har det dukket opp nytt produkt som gir massevis av ekstra lagringsplass og batteritid i én, enkel «pakkeløsning».

«SUPERcase» er navnet på et nytt kamerahus til modellene HERO3 og HERO4 som nå er lagt ut på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter, og som lover deg bryderifri «heldagsfilming».

512 GB lagringsplass og batteri på 5200 mAh

Produktet byr på opptil 512 GB med ekstra lagringsplass, og har i tillegg et innebygget batteri på solide 5200 mAh, noe som tilsvarer godt og vel fem vanlige GoPro-batterier.

Hvilke utslag dette gir i praksis avhenger jo av videokvaliteten, men ifølge produsenten innebærer den ekstra kapasiteten at du for eksempel kan filme med 1080p-oppløsning og 60 bilder per sekund i 7,5 timer før batteriet går tomt.

Et vanlig GoPro-batteri vil til sammenligning kun holde ut i 1,2 timer med samme kvalitet. Om du velger 4K-oppløsning og 30 bilder per sekund skal SUPERcase kunne gi 6 timer med bruk, der et vanlig GoPro-batteri kun vil gi cirka én time.

25 timer med 1080p-video

Når det gjelder lagringskapasitet vil den dyreste varianten av SUPERcase med 512 GB kunne lagre 25 timer med video i 1080p-oppløsning og 60 bilder per sekund og en bitrate på 45 Mbps, mens et GoPro-kamera med kun et 64 GB mikroSD-kort vil bare kunne lagre rundt tre timer. 

I skrivende stund har produktet samlet inn 12 000 dollar av et mål på 30 000 dollar med 22 dager igjen. Utsalgsprisen på 512 GB-utgaven med 5200 mAh vil ligge på 539 dollar, cirka 4600 kroner, men produktet vil også komme i rimeligere varianter med 128 GB og 256 GB lagringsplass.

Salget skal etter planen starte i januar neste år, og produsenten sender til hele verden. Mer informasjon finner på Kickstarter, og se også video under.

GoPro skal også nå lage en egen kameradrone: Her er den første videoen som er spilt inn med prototypen »

(Via DIY Photography)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen