(Bilde: Monsieur.)

Denne gir deg garantert perfekte drinker

Monsieur er en robot-bartender som spesialtilpasser drinken din med kunstig intelligens.

Alle har vel en eller annen gang kommet hjem fra jobben eller skolen, og tenkt at nå hadde virkelig smakt med noe å drikke. Med denne maskinen slipper du å lage den drikken selv, og den blir attpåtil helt perfekt. Hils på Monsieur.

Monsieur er en robot-bartender, men ikke i den forstand at den har to armer den bruker til å riste, røre, helle og knuse det drinken skal inneholde – som et menneske gjør. Nei, Monsieur ser ut som en helt vanlig, litt stor kaffe/drinkmaskin. Så hva er forskjellen? Jo, kunstig intelligens.

Med denne kunstige "intelligensen" kan Monsieur tilpasse drinken spesielt til deg. Ifølge mannen bak prosjektet, Barry Givens, lærer maskinen din personlighet å kjenne – og altså også hvilke drinker som passer til nettopp deg. Den lærer også mønstre i livsstilen din, hvilket betyr at den biter seg merke i når du kommer hjem fra for eksempel jobb, trening eller treffet i bridgeklubben. Og om du kommer for sent (og altså har hatt en lang dag), ja, da forbereder Monsieur en dobbel istedenfor en enkel drink.

Slik ser styremodulen ut.
Slik ser styremodulen ut.Foto: Monsieur.

Kan fjernstyres

Maskinen kommer for øvrig i flere størrelser, og koster fra 1500 til 4000 dollar. Den benytter et Android-nettbrett som styremodul, og den kan fjernstyres med både en app til Android og en app til iOS. Dermed kan du allerede når du drar fra jobben sørge for at det står en iskald martini klar når du kommer hjem. En nærmere forklaring finner du i videoen under, som produsenten selv har laget.

Hva med roboter som beveger seg? 
Denne russiske strutseroboten er laget nesten utelukkende av tre! »

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen