My Passport Wireless Pro.
My Passport Wireless Pro. (Bilde: Colourbox, Western Digital)

Denne gir deg enkel trådløs lagring på farten

«My Passport Wireless Pro» er Western Digitals nye tilskudd innen trådløs mobillagring.

Kjempen innen lagringsprodukter, Western Digital, har nå kunngjort et nytt produkt for praktisk og trådløs lagring mens de er på farten. Produktet heter «My Passport Wireless Pro» og er altså en oppgradert utgave av den eksisterende My Passport-harddisken.

My Passport Wireless Pro er i likhet med forgjengeren blant annet rettet mot de som driver med fotografering og videoopptak og som har behov for solid lagringsplass, men som ikke har lyst til å drasse med seg en laptop.

Kommer nå med 3 TB

Den nye  harddisken kommer med kapasitet på enten 2 eller 3 TB, der forgjengeren skiltet med maksimalt 2 TB. Den kommer med 802.11ac Wi-Fi for trådløs overføring, men har også USB 3.0-port for rask, kablet tilkobling. Som før er også SD-kortleser på plass.

My Passport Wireless Pro.
My Passport Wireless Pro. Foto: Western Digital

Batteriet har en kapasitet på solide 6400 mAh, som ifølge Western Digital holder til 10 timers bruk og som også kan brukes som batteribank for andre mobile enheter du har med deg.

Rundt 2000 kroner i USA

Du kan koble opptil åtte enheter til harddisken samtidig, slik at man for eksempel kan strømme innhold du har tatt opp til flere personer på samme tid.

My Passport Wireless Pro har ytre dimensjoner på 12,6 cm x 12,6 cm x 2,4 cm, og vekten ligger på 450 gram. Produktet er tilgjengelig i USA nå til priser på 230 dollar og 250 dollar, cirka 1900 og 2100 kroner, for henholdsvis 2 TB- og 3 TB-versjonen. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Les mer på Western Digitals produktside.

Samsung jobber også iherdig med lagringsteknologi: Neste superkjappe SSD fra selskapet får du i terabytekapasite »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen