Denne funksjonen har mange Android-brukere ventet på
Teknofil
(Bilde: Android Police/Android)

Denne funksjonen har mange Android-brukere ventet på

Skjult funksjon vil la deg spille av YouTube-musikk i bakgrunnen.

Videotjenesten YouTube er stappfull av musikkvideoer, spillelister og sanger, og blir stadig brukt av PC-brukere i bakgrunnen for å lytte til musikk. Foreløpig har ikke dette vært mulig for mobilbrukere, da videoen og musikken fra YouTube skrus umiddelbart av hvis man prøver å bruke en annen app.

Nå har nettstedet Android Police funnet en kodesnutt i den nyeste Android-versjonen av YouTube som kan endre på dette. Koden de fant avslører at Google jobber med et valg som vil la deg kunne huke av for å høre musikken i bakgrunnen, selv om appen kjører i bakgrunnen. 

Kan komme snart

Den nye funksjonen lar deg altså finne en musikkvideo til vil lytte til på YouTube, sette den på, og så hoppe over til en ny applikasjon og fortsette med hva du enn drev med. 

Koden ble oppdaget i den nyeste Android-versjonen av YouTube, versjon 5.2.27, og er foreløpig ikke aktivert av Google. Det er ikke uvanlig at slike funn blir implementert etter et par oppdateringer, etter at utvikleren har luket ut eventuelle feil og mangler. 

Foreløpig gjelder dette altså bare Android-versjonen av YouTube-applikasjonen, mens Windows Phone- og iOS-brukere vil måtte vente. 

(Kilde: Android Police via Ars Technica)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen