Nå kan du leve ut drømmen som Formel 1-fører. (Bilde: FMCG International)

Denne F1-simulatoren er alle gutters drøm

Men så koster den svinaktig mye også!

Klipp deg og få deg jobb! Brett opp ermene og ta i et spadetak. For nå må du begynne å spare til Formel 1-simulatoren fra FMCG International. Spillmaskinen er designet som en ekte F1-bil i full størrelse, og har tre skjermer i front.

Det meste er skapt for å føles realistisk med dette «kjøretøyet», med autentiske ratt og pedaler på plass. Det eneste som mangler er at du suser rundt i 300 km/t, men med denne relativt trygge simulatoren sparer du både ditt eget liv og høyst sannsynlig også andres fra den sikre død.

Surroundlyd, men ingen bevegelse

Racerbilen kommer i enten rødt, sølv eller svart, og benytter seg av tre 23-tommers flatskjermer for å vise selve kjørespillet. Lyden får du gjennom et 5.1-surroundsystem, mens en spesialbygd PC står for simulasjonen.

Alt er imidlertid ikke bare fryd og gammen. Simulatoren har for eksempel ikke hydrauliske motorer som kan flytte deg og bilen rundt, slik at du får følelsen av fart og tyngdekraft. Bilen står altså helt stille, men hvis du er en handy-man, ordner du slikt på egen hånd.

Bare å kjøpe

Har du lyst til å oppfylle drømmen som F1-sjåfør (eller i alle fall nesten)? Besøk Costco.co.uk og pung ut 90 000 britiske pund, eller 825 000 norske riksdaler. Prisen på merverdiavgift og frakt kommer i tillegg, og totalprisen har vi ikke turt å finne ut engang.

(Kilde: Born Rich)

Se flere bilder av F1-simulatoren i bildekarusellen nedenfor:

(Bilde: FMCG International)
(Bilde: FMCG International)
(Bilde: FMCG International)
(Bilde: FMCG International)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen