Med denne bilen behøver du aldri å rygge igjen ... eller du kan ikke.
Teknofil
Med denne bilen behøver du aldri å rygge igjen ... eller du kan ikke. (Bilde: Craigslist)

Denne bilen har to fronter

Her er en bil du ikke ser hver dag.

Vi er ikke fremmed med bisarre framkomstmidler her i gården, og det foreløpig nyeste medlemmet i denne eksklusive klubben er denne interessante bilen fra USA.

De fleste biler har som kjent en front og en bakdel, men det blir for streit for denne doningen. Den har nemlig to fronter, og det går an å kjøre den i begge retninger – men åpenbart ikke samtidig.

Klovn

Det kan være interessant å sitte i «baksetet» under en tur.
Det kan være interessant å sitte i «baksetet» under en tur.Foto: Craigslist

Ifølge Laughing Squid stammer det unike framkomstmiddelet fra en salgsannonse på nettsiden Craigslist. Bilen befant seg på grensen mellom delstatene California og Oregon, og ble beskrevet som en «klovnebil» av eieren.

Bilen er av merket Ford, og prisen var angivelig på 2500 dollar, altså 14 500 kroner. Om den har blitt solgt eller ikke er ukjent, ettersom annonsen nå har forsvunnet fra Craigslist.

En tofrontsbil som dette kan være perfekt for dem som sliter med å lukeparkere. I stedet for å veksle mellom å kjøre framover og rygge, kan man heller bare bytte side i bilen når det er behov – og alltid kjøre framover.

Andre kuriositeter

Forden med to fronter er som nevnt ikke det første merkverdige kjøretøyet vi har snublet over. Andre godbiter inkluderer Googles førerløse bil, en modulbasert bil, en eggmobil fra Hyundai og en bil du må kle på deg.

Har du kommet over noen sinnsyke biler? Send oss gjerne et tips på desk@tek.no eller del det i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilder: Laughing Squid via OhGizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen