Send bildene dine rett hjem til familens bilderamme
(Bilde: Kickstarter)

Send bildene dine rett hjem til familens bilderamme

Det er idéen bak bilderammen Famatic – nå søker den folkefinansiering.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Digitale bilderammer blir mer og mer vanlige, og er på mange måter en elegant løsning for fremvisning av digitale bilder som du ikke har lyst til å la ligge på minnekortet eller PC-en.

Rammene kommer i mange forskjellige utgaver, og nå ligger det en ny, spennende variant ute på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter med en litt annerledes vri.

«Sosial» bilderamme

Den nye digitale bilderammen har fått navnet Famatic og er det utviklerne kaller verdens første «sosiale» bilderamme. Den kan nemlig ikke bare benyttes til å vise frem dine egne bilder – slekt og venner kan også sende bilder til den.

Foto: Kickstarter

Fotografen kan sende bilder til rammen via blant annet Facebook og Instagram. Det skal også være mulig å sende bilder direkte via en egen applikasjon.

Idéen bak bak produktet er å gjøre digitale bilder lett tilgjengelige for andre, for eksempel besteforeldre som ikke er spesielt teknologisk kyndige. Ambisjonen er å knytte ulike generasjoner sammen på tvers av teknologiske skillelinjer.

Brukervennlig

Rammen skal i så måte være svært brukervennlig, og kommer blant annet med berøringsskjerm og diverse enkle funksjoner som gjør at mottakeren for eksempel kan sende tilbakemeldinger til senderen med kommentarer til bildene. Den har også innebygd batteri og egen dokkingstasjon, og støtter også å motta video.

Finansieringsmålet til utviklerne ligger på 75 000 dollar, og i skrivende stund har summen på Kickstarter kun kommet i 18 700 dollar, så det gjenstår å se om de kommer i mål. Etter planen skal de første eksemplarene sendes ut i oktober, og det er uvisst hva den endelige prisen vil ligger på. Gå til Kickstarter for mer informasjon, og se video under.

Det finnes mange ulike bilderammer: Her er utvalg vi testet for noen år siden »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen