Denne BH-en har kontroll på pulsen

Denne BH-en har kontroll på pulsen

Victoria's Secrets nye plagg har integrerte sensorer.

Vi har fått med oss at smarte dingser er kommet for å bli – et typisk familihjem skal ha over fem hundre av dem i 2022 – og det betyr naturligvis at det må bakes inn prosessorer og sensorer i alt mulig fremover.

Dette inkluderer ting vi har på oss.

Det vi frem til nå har sett av smarte klesplagg har dog gjerne vært spesielle kontrapsjoner snekret sammen av teknologer, men heldigvis har også klesindustrien selv begynt å komme på banen med egne design. Det hjelper selvsagt, og nå har undertøysprodusenten Victoria's Secret sluppet en brystholder med integrert elektronikk.

Kreasjonen kalles såvidt vi forstår «The Incredible Bra», og om den ikke akkurat er utrolig, så ser den jo tross alt ikke så verst ut.

Slipper stroppen

Foto: Victoria's Secret

I tillegg til å bestå av stoff sydd sammen i en kjent form, har Victoria's Secrets «smarte» BH integrerte sensorer som gjør at den merker hvert eneste hjerteslag. For deg som vil ha full kontroll på hvordan hjertet har det under trening, har dette tidligere gjerne betydd å spenne på seg et pulsmålerbelte over brystet, men dette slipper du altså med denne BH-en.

Plagget er dog ikke smart nok til å kunne sende impulsene elektronikken plukker opp, så du må selv stå for en enhet som kan sende informasjonen videre. BH-en skal være kompatibel med de fleste typer pulsmålere på markedet.

«Incredible» kommer i to farger: Hello Lovely og Black Marl, som betyr henholdsvis rosa og sort/grå. Prisen skal ligge på rundt 70 dollar eller 60 pund, noe om vel betyr rundt en femhundrelapp her til lands.

I fremtiden skal alt være smart:
Her er smarttingene som skal berike livet ditt >>> (Ekstra)

(Kilde: Softpedia)

(Bilde: Victoria's Secret)
(Bilde: Victoria's Secret)
(Bilde: Victoria's Secret)
(Bilde: Victoria's Secret)
(Bilde: Victoria's Secret)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen