Denne Batmobilen kan bli din
Teknofil
(Bilde: Historics)

Denne Batmobilen kan bli din

Kopi av Tim Burton-bilen fra 1989 auksjoneres bort.

Lyst til å bli Norges svar på nattens mørke ridder? Nå har du sjansen. Det britiske auksjonshuset Historics har nettopp erklært at ett av objektene de vil auksjonere bort er en nesten eksakt kopi av Batmobilen fra Tim Burton's «Batman» og «Batman Returns» fra 1989 og 1991.

Veldig god kvalitet

Auksjonshuset har spesialisert seg på sjeldne biler, og de sier at denne kopien av Batmobilen er av sjeldent god kvalitet. I beskrivelsen står det at bilen naturlig nok er svart, har automatgir, hydrauliske støtdempere, en utløsermekanisme for å slippe ut røyk, samt en flammekaster. 

Kopien mangler imidlertid et par av finessene til den originale Batmobilen skuespilleren Michael Keaton kjørte rundt i. Originalen var nemlig utstyrt med doble Browning-maskingevær, jetmotor og stemmestyring. Den kunne også aksellerere fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 3,7 sekunder, mens kopien til salgs "bare" klarer det samme på fem sekunder. 

Ikke billig

Den forventede utsalgsprisen ligger på mellom 70 000 og 90 000 britiske pund, eller 690 000 til 890 000 norske kroner. Skulle du være interessert vil auksjonen finne sted i utkanten av London, i Surrey. Du kan lese mer om auksjonen på auksjonhuset Historics egne nettsider.

Ute etter en nyere modell? 
Denne fyren lagde en kopi av den moderne Batmobilen »

(Kilde: Gizmag)

(Bilde: Historics)
(Bilde: Historics)
(Bilde: Historics)
(Bilde: Historics)
(Bilde: Historics)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen