Googles nye reiseapp Trips.
Googles nye reiseapp Trips. (Bilde: COLOURBOX2502287, Google)

Google vil hjelpe deg å planlegge din neste ferietur

Slik funker Google Trips.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det finnes allerede temmelig mye å velge mellom når det gjelder reise- og turrelaterte applikasjoner, men nå har Google lansert en ny reiseapp som de mener fyller et tomrom i dagens marked. Den nye appen heter simpelthen «Trips».

Den nye appen håper Google å redusere stresset og maset knyttet til det å finne ut hva man skal gjøre mens man er på ferie, som jo for mange kan legge en demper på avslapningen.

Serverer deg dagsplaner

Trips fungerer ved å blant annet automatisk foreslå hva du bør se og gjøre hver dag, basert på hvor du befinner deg og historikken til andre reisende. Disse forslagene er organisert som egne «dagsplaner» i appen, og man vil kunne velge mellom flere ulike dagsplaner.

Foto: Google

Annen informasjon, som for eksempel hvordan man kan komme seg rundt og forslag til steder å spise, er også organisert i egne kategorier i appen. 

Samler alle reservasjoner

En potensielt nyttig funksjon er at Trips automatisk samler og organiserer reiseinformasjon som flyavganger og hotell- og restaurantreservasjoner fra Gmail-kontoen din. Alt dette vil ligge under en egen reservasjonskategori i appen.

Ellers er det verdt å merke seg at turene som man lagrer i appen kan lastes ned på telefonen sin, slik at man benytte tjenestene også om man ikke har nettilkobling på mobilen sin. Mer informasjon om den nye Trips-appen finner du på Google-bloggen, og se også video under.

Visste du at Android-apper nå enkelt kan kjøres på PC-er? Remix OS Player skal være verdens mest avanserte Android-emulator »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen