Denne appen lar deg sende meldinger inn i fremtiden
Teknofil
(Bilde: Incubator)

Denne appen lar deg sende meldinger inn i fremtiden

Send en bursdagshilsen nå, få den levert i 2040.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Denne måneden ble Incubator: The Time-Delay Messenger lansert. Appen lar deg sende tekst, bilder, video og talebeskjeder opptil 25 år frem i tid.

Enkelte vil kanskje ha problemer med å se hva slags nytte man kan ha av en slik funksjon, men utvikler Michael McCluney mener Incubator fyller et behov folk ikke vet de har.

- Alle har behov for å sende en strategisk timet melding, uansett om de vet det eller ikke, sa McCluney til CNN i slutten av mars. 

På kort sikt kan man se nytten av å sende "tidsinnstilte" meldinger, for eksempel som påminnelser, eller for å være sikker på å huske bestemors bursdag.

På lengre sikt, altså opptil 25 år, vil bruksområdet stort sett være sentimentale meldinger. McCluney skisserer opp et par scenarioer hvor appen vil være nyttig:

- Se for deg å sende en video av babyen din som får flaske for første gang, slik at han mottar den på 21-års dagen sin. "Gratulerer med 21-års dagen - ta deg en flaske eller to i dag - Hilsen pappa", foreslår McCluney. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

Med Incubator kan du "futurify" meldingene dine.
Med Incubator kan du "futurify" meldingene dine. Foto: Incubator

Hans neste eksempel er hakket mer spesielt, noen vil kanskje gå så langt som å si makabert:

- Tenk deg at besteforeldrene din kan sende deg bursdagshilsener for de neste 25 årene. Selv om de går bort, kan de fortsatt få deg til å smile på bursdagen din, sier McCluney til CNN.

Ideen bak appen er spesiell, men det største ankepunktet er nok likevel det rent tekniske. Det er svært vanskelig å se for se hva slags teknologi vi vil bruke til å kommunisere med for eksempel i 2040, og hva slags form kommunikasjonen vil ha.

Du kan lese mer om appen på Incubator sin nettside.

Les mer på Side3:

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen