Denne appen hjelper deg med fargevalget på veggene
Teknofil
(Bilde: Skjermdump/YouTube)

Denne appen hjelper deg med fargevalget på veggene

Få en skikkelig forhåndsvisning.

For å virkelig se hvordan rommet ditt vil se ut dersom du maler det i en annen farge, så finnes det neppe noen annen måte enn å faktisk male det. Men en ny app fra selskapet Dulux gir deg en så realistisk forhåndsvisning som mulig.

Appen bruker kameraet på telefonen/nettbrettet for å lokalisere kanter og overflater i rommet, og legger også merke til endringer i konturen. Når bildet av rommet er klart, så vil du kunne velge blant over 1200 forskjellige malingsfarger som kan pryde rommet

Ønsker å vise malingsmengde

Alt du behøver å gjøre, er å klikke på hvilken farge du vil ha. Appen vil automatisk registrere hva som er møbler og veggpryd, samtidig som du har mulighet til å kombinere flere farger. Dessuten vil den også kunne vise rommet i ulike lyssettinger, slik at du kan få en enda mer virkelig fremstilling.

Dulux Visualizer kan lastes ned både fra App Store og Google Play – helt gratis. I en kommentar til Pocket-lint har utviklerne av appen fortalt at de ønsker å utvide funksjonaliteten, slik at appen automatisk fordeler deg hvor mye maling som er nødvendig for det aktuelle rommet.

 

Kanskje du er mer interessert i å se hvordan du ser ut med skjegg?
Da bør du teste ut appen fra Philips, som lar deg oppfylle drømmen »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen