Condom Size – din venn i nøden. (Bilde: iStock/486821, VSM Enterprises, DanielZanetti)

Denne appen hjelper deg med å velge riktig kondom

Nå får du verktøy for måle verktøyet.

Om du går rundt og lurer på størrelsen din, men ikke har maktet å finne fram et målebånd eller en linjal, kan denne høyst spesifikke appen være noe for deg.

Condom Size fra VSM Enterprises skal nemlig bidrag med nødvendige verktøy for å måle «verktøyet» ditt – både når det gjelder lengde og tykkelse.

Hensikten er å finne det kondomet som passer akkurat deg, og derfor har appen i tillegg slengt med informasjon om hvilke butikker som er i besittelse av korrekt produkt.

Hvem er størst i verden?

Bare å begynne å måle.
Bare å begynne å måle.Foto: VSM Enterprises

For å måle størrelsen på lemmet ditt, må du holde det opp ved siden av måleenheten på skjermen til smarttelefonen din. Du burde med andre ord aldri kjøpe en brukt telefon som har denne appen ombord.

Å måle lem og finne riktig kondomstørrelse er likevel ikke alt Condom Size har å by på. Ved siden av instruksjoner og nyttige tips, får du også mer seriøs undervisning og artige fakta om kondomer.

Hvis du tør kan du også bli med i konkurransen om å være størst nedentil, i appens egen internasjonale rangering. Om informasjonen her er til å stole på, er en annen sak.

Epler og kondomer

Brukere av Android og Windows Phone må nok nøye seg med det gode, gamle målebåndet inntil videre, for Condom Size er foreløpig kun å få tak i til Apples mobile operativsystem iOS – det vil si til iPhone, iPad og iPod Touch.

Du får tak i Condom Size på iTunes, til den nette sum av 7 kroner.

Lik oss på Facebook du også.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen