Ny alt-i-ett-PC fra Lenovo

– Denne alt-i-ett-PC-en får Ivy Bridge

Ny alt-i-ett-PC fra Lenovo

Informasjon om Windows 8-kompatibel maskin er lekket på nett.

Nettsiden The Verge presenterer lekket informasjon om Lenovos kommende alt-i-ett-PC ved navn ThinkCentre M92z. Som navnet antyder er systemet en løsning der selve PC-en er skrudd sammen med skjermen, slik at du sparer plass i hjemmet.

Det er fremdeles litt tynt med informasjon om tekniske spesifikasjoner hos den nye Lenovo ThinkCentre M92z, men kildene til The Verge kan avsløre at alt-i-ett-PC-en dukker opp i størrelsene 20 og 23 tommer.

Bilde: The Verge
Bilde: The Verge

Windows 8-klart

The Verge hevder også at M92z vil kjøre med Intels kommende Ivy Bridge-prosessorer. Om det stemmer eller ikke, gjenstår å se.

M92z vil i tillegg være klar for det kommende operativsystemet Windows 8. Dette innebærer blant annet at M92z har trykkskjermegenskaper.

Kommer til sommeren

På bildene er det ikke tatt med en egen datamus. Dette kan være av rent estetiske grunner, eller så kan det bety at Lenovo mener at trykkskjermen vil være den viktigste kilden for å navigere rundt omkring i operativsystemet. Det kan også innebære at selskapet har bygd inn TrackPoint-teknologi i det medfølgende tastaturet.

Lenovos alt-i-ett-skrivebordssystem ThinkCentre M92z er ventet å bli lansert i juli, og det dukker sannsynligvis opp flere detaljer om PC-en innen den tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen