Xiaomis nye og rimelige Mi TV 3S.
Xiaomis nye og rimelige Mi TV 3S. (Bilde: Xiaomi)

65-tommers 4K-TV med en veldig fristende pris

Kinesiske Xiaomi slipper lekker, kurvet TV med en prislapp man kan bli glad i.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det kinesiske selskapet Xiaomi er definitivt best kjent for sine mobiltelefoner, men har faktisk også entret TV-markedet. I 2014 slapp de sin første 4K-modell, en 49-tommer med svært overkommelig prislapp, og nå melder blant andre Tech Times at Xiaomi har en vesentlig større 4K-modell på gang.

Med «Mi TV 3S» har selskapet tatt steget opp til 65 tommer, og i tillegg har TV-en også det kurvede designet. Den kinesiske prisen er på bare 9000 yuan, som tilsvarer cirka 11 600 norske kroner.

Gode spesifikasjoner

Andre 65-tommere med kurvet design og 4K-oppløsning fra for eksempel Samsung har til sammenligning gjerne en pris på oppunder 30 000 kroner, så Xiaomis modell må altså sies å være ganske så moderat priset.

Xiaomi Mi TV 3S.
Xiaomi Mi TV 3S. Foto: Xiaomi

TV-en har heller ikke spesielt dårlige spesifikasjoner, og kan blant annet skilte med firekjerners prosessor av typen Cortex-A17 på 1,4 GHz og en firekjerners Mali-760-grafikkprosessor.

Den har ellers 2 GB minne og 8 GB lagringsplass, og USB 2.0, USB 3.0, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet er også på plass. Den nye 4K-TV-en skal også ha et upåklagelig lydsystem og kommer med seks høyttalerelementer, deriblant fire basshøyttalere, i en separat lydplanke. 

Ekstremt tynn

Ikke minst har «Mi TV 3S» et unektelig pent utseende, og med en tykkelse på bare 5,9 millimeter er den også særdeles tynn. I likhet med de øvrige Xiaomi-TV-ene benytter modellen for øvrig Android som operativsystem.

I første omgang skal TV-en kun lanseres i Kina, og det er ennå uvisst om eller når den også ankommer våre breddegrader. 

Xiaomi slapp også nylig en mobil med gode spesifikasjoner og lav pris: Mi5 koster bare 2600 kroner og konkurrerer med toppmodellene »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen