ViewSonic VX2475Smhl-4K.
ViewSonic VX2475Smhl-4K. (Bilde: Subbotina Anna/Shutterstock.com, ViewSonic)

Denne 4K-skjermen skal gi deg gode bilder uansett innsynsvinkel

ViewSonic slipper ny «fremtidsklar» modell.

Utvalget av 4K-skjermer begynner virkelig å ta seg opp, og ikke lenge etter at vi meldte om en ny 4K-spillskjerm fra LG har nå også amerikanske ViewSonic en ny høyoppløst modell på gang. Det melder selskapet i en fersk pressemelding.

ViewSonics nye 4K-skjerm bærer den litt kronglete modellbetegelsen VX2475Smhl-4K, og er som navnet antyder på 24 tommer, eller 23,6 for å være helt presis. Skjermen skal være på vei ut til forhandlere i disse dager.

ViewSonic VX2475Smhl-4K.
ViewSonic VX2475Smhl-4K. Foto: ViewSonic

Har flere moduser

Modellen byr altså på 3820 x 2160 piksler og har også det ViewSonic kaller et SuperClear PLS-panel. Dette er visstnok en teknologi som skal sikre den samme bildekvaliteten og lysstyrken uansett innsynsvinkel, men uten at de tekniske detaljene er helt klare.

Skjermen byr også på en løsning kalt ViewMode, som gir deg fem ulike forhåndsdefinerte innstillinger for å optimalisere bildet etter hva du bruker den til. De fem modusene er «spill», «film», «nett», «tekst» og «mono», og det som skiller disse fra hverandre er fargemetning, kontrast, lysstyrke og gammakurve.

«Fremtidssikker»

Av tekniske spesifikasjoner har 4K-skjermen et kontrastforhold på 1000:1, 178 graders innsynsvinkel, responstid på 4 millisekunder og lysstyrke på 300 cd/m2. ViewSonic kaller den «fremtidssikker» ved at den byr på både HDMI 2.0-standarden og DisplayPort 1.2a, som gir mulighet for 4K-oppløsning i 60 bilder per sekund,

Den skilter også med MHL 2.0-standarden, som gjør at du kan koble til mobile enheter og bruke skjermen som en større mobilskjerm. Hos ViewSonic er skjermen oppgitt med en pris på 470 dollar, rundt 3600 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden

LG har også nylig lansert ny 4K-skjerm: Den er laget spesifikt for spillere »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen