ThingMaker retter seg mot hele familien.
ThingMaker retter seg mot hele familien. (Bilde: ThingMaker)

Denne 3D-skriveren kan brukes av hele familien

«ThingMaker» kan kanskje bli erstatningen for juleshoppingen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det finnes nå 3D-skrivere til alskens bruk, og antall modeller som retter seg til vanlige forbrukere begynner også å bli mer tallrike. Nå har det dukket opp en ny modell som skal appellere til alle familiemedlemmer, inkludert de yngste. Det skriver Slashgear.

Den nye 3D-skriveren har fått det passende navnet «ThingMaker» og er nå lagt ut for forhåndsbestilling på produktets hjemmeside.

Enkel i bruk

Meningen med ThingMaker er altså at den skal kunne brukes av alle, blant annet til å skrive ut leker til de små. Skriveren skal i så måte være ekstra enkel i bruk, og kommer med en egen, lettfattelig mobilapplikasjon.

3D-skriveren skal være enkel i bruk og har et ganske «hjemlig» design.
3D-skriveren skal være enkel i bruk og har et ganske «hjemlig» design. Foto: ThingMaker

Ved hjelp av appen skal man raskt kunne designe objekter ved å sette sammen ferdig designede deler som allerede ligger inne i appen. Selv om delene er ferdige kan man likevel endre på mange ting, som farge, teksturer og form.

2500 kroner

Ifølge produsenten er skriveren optimalisert for designfilene som lages med den medfølgende appen, men det er heller ingenting i veien for å bruke skriveren med annen programvare. Appen er for øvrig kompatibel med både iOS og Android.

ThingMaker er altså lagt ut for forhåndsbestilling nå, og den amerikanske prisen i nettbutikken Amazon ligger på 300 dollar, cirka 2500 norske kroner, som må sies å være ganske overkommelig for en 3D-skriver. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Det kommer stadig nye 3D-skriverkonsepter: Denne lar deg bruke mobilen som 3D-skriver »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen