Den ultimate mobilklokken

Det er lenge til jul, men liker du å planlegge tidlig, eller er du av dem som sender julenissen brev allerede midt i juli for å forsikre deg om at det kommer frem i tide? Da kan du skrive denne dingsen på lista.

Det australske selskapet My MobileWatch har nemlig laget en klokke som også er mobiltelefon. Utseendemessig ser den ut som et hvilket som helst armbåndsur, men ser vi litt nærmere på den kan den atskillig mer enn å vise tiden.

M300 kan nemlig brukes til å ringe og motta samtaler, sende og motta tekstmeldinger og som høytalertelefon. I tillegg har den støtte for Bluetooth så du kan bruke den med trådløse hodesett. Batteritiden oppgis til 200 minutter taletid og 200 timer standby, og hvordan de har klart å klemme alt dette ned i en liten klokke, er mer enn vi begriper.

I tillegg til å være liten og i form av en klokke, er dette en av de få mobiltelefonene som er fullstendig vanntette. I et land som Australia, hvor du halve året går praktisk talt uten klær, er det kjekt å kunne henge mobilen rundt håndleddet i stedet for  å gå rundt og bære på den.

Mobilklokken kommer på markedet i desember, og har du lyst til å gi deg selv eller noen du er glad i en mobilklokke til jul, kan den forhåndsbestilles på produsentens hjemmeside allerede nå til den nette sum av 2500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen