Den supersosiale mobilen kommer

LG Optimus Net nærmer seg

Ønsker å sette ny standard for sosialisering med mobiltelefonen.

Telefonen skal visstnok være neste generasjon innen sosial kommunikasjon på grunn av LGs Social+ widget. Denne skal binde alle dine sosiale medier sammen i en portal, og det høres veldig lik ut som det vi har sett i blant annet HTCs Friend Stream-widget.

Telefonen kommer med 3,2 tommer berøringsskjerm, og har en oppløsning på 480 x 320 piksler. Optimus Net kommer også med et batteri på 1500 mAh, noe som er blitt normalen blant de fleste smarttelefoner. Den stiller også med en 800 MHz prosessor og siste versjon av Android-operativsystemet som er 2.3 Gingerbread.

Ulike versjoner

Telefonen skal komme i flere ulike versjoner rundt om i verden. Vi i Europa skal få en versjon med NFC (Near Field Communication), som gjør telefonen kompatibel med data- og informasjonsutveksling via for eksempel bankterminaler. Andre steder i verden vil telefonen blant annet få et utskyvbart tastatur eller mulighet for å sette inn to SIM-kort samtidig.

Prismessig er det ikke kommet noe offisielt ennå, men med tanke på spesifikasjonene kan vi vel regne med at denne telefonen legger seg på et ganske lavt prisnivå. Vi tar en liten gjetning og tror at den havner mellom 1500 og 2000 kroner da den fort kan være en oppfølger til Optimus One. Optimus Net er forventet å nå markedet i løp av sensommeren.

(Kilde: androidauthority.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen