Den sprøeste spillmusen vi har sett

Hvorfor ha både en kontroller og en spillmus, når du får begge i én dings? Musen over heter Shogun Bros. Chameleon X-1, og har i følge Engadget et ”sofistikert norsk nordisk brikke-system” – hva nå enn det betyr. Hverken Engadget eller Shogun Bros. forklarer konseptet noe nærmere på sine sider, men det høres jo unektelig kult ut.

Legger du den på bordet fungerer den som en vanlig mus, mens når du snur den og holder den i hendene virker den som en spillkontroller. Du skifter mellom modusene ved å trykke på en knapp.

For 55 dollar – 325 kroner (husk moms og fortolling kommer i tillegg om du bestiller fra utenlandsk nettbutikk) – får du en mus med 1600 dpi optisk sensor og 125Hz oppdateringsfrekvens.

Du kobler den til PC-en via en trådløs USB-dongel. Selve spillkontrolleren har 14 knapper i bunn, mens musen har sju knapper og ”force feedback”.

Ut fra bildene på Shogun Bros. hjemmeside ser det ut til at musekontrolleren kommer i rødt, sort, lilla og hvitt, så da kan du både tenke på hjemmedekoren og spillopplevelsen samtidig.Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen