Den som bare kan ringe

LG har lenge prøvd å være en annerledes-produsent på verdensbasis. Nå ser det ut til at de kan få akkurat det stempelet på hjemmebane med deres nye NS1000. Den nye lavprismodellen har nemlig hverken Blåtann, Ir, MMS, kamera eller noe av det vi i dag ser på som standard. Telefonen kan ikke en gang sende SMS, men er forventet å bli en salgssuksess.

Grunnen ligger mye i at mange eldre og vanlige brukere av mobil ofte ikke trenger eller ønsker mange av de funksjonene som vi finner i dagens telefoner. Istedenfor prioriterer man god batterilevetid og store taster - akkurat det NS1000 har å by på.

Vekt og størrelse er også momenter som mange brukere mener blir nedprioritert på dagens nye telefoner. Her er det liten tvil om at NS1000 har ett ess på hånden. Vekten er nemlig bare 63 gram, en vekt som selv dagens lettvektertelefoner har problemer med å slå.

Med store taster burde egentlig LG også ha lagt inn en stor skjerm. Dette ville gjort telefonen til et godt alternativ for svaksynte, men skjermen er så liten at telefonen nok ikke vil kunne tilfredstille akkurat denne kundegruppen.

Siden telefonen bruker CDMA-teknologi, kan den desverre ikke anvendes her til lands. I Korea vil imidlertid denne særegenheten være å få i butikken til den nette pris av under fem kroner med subsidier. For de som måtte være interresert i en heller uvanlig gadget kan telefonen nok også skaffes uten binding eller subsidier for under tusenlappen - såfremst man tar turen innom Sør-Korea i nærmeste fremtid.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen