Den råeste Android-mobilen

Midt i butikklanseringene av HTC Legend, Desire og Sony Ericsson X10 kom i går nyheten om HTC Evo – den så langt råeste Android-mobilen vi har sett. Men den er kun tilgjengelig i USA fra sommeren av.

Og det er dessverre ingen planer om å selge Evo her til lands.

- Dette er en telefon som kun gis ut i samarbeid med Sprint i USA, sier Pål Marius Christiansen, norgesansvarlig i HTC, til Mobilen.no.

På spørsmål om vi vil se Evo eller en telefon med liknende spesifikasjoner her hjemme ved en senere anledning, sier Christiansen at det ikke er avklart ennå.

Les også: Test av HTC HD2 – Sprenger grenser.

Men det er lov til å håpe og vi snakker her om en Android-versjon av HTC HD2, med noen enda bedre spesifikasjoner enn den Windows-baserte enheten.

Her er det en 4,3 tommer stor skjerm – riktignok ikke med Amoled – med 480 x 800 pikslers oppløsning, et åtte megapikslers kamera og videoopptak i 720p med et 1,3 megapikslers kamera for videosamtaler i front.

I tillegg kjører Evo, også kjent som Supersonic, på en 1 GHz-prosessor, har én gigabyte lagringsplass og 512 megabyte ram. Ikke minst støtter mobilen den amerikanske versjonen av 4G, EV-DO/Wimax for superkjapp dataoverføring.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen