Den nye SpinRite 6.0

Informasjon og veiledning

Du kan lese om og kjøpe SpinRite 6.0 hos GRC.com. Det finnes enkelte hensyn som må taes ved bruk. Et eksempel er Symantec's GoBack som må skrues av. Det finnes en FAQ (ofte spurte spørsmål) som svarer på de vanligste spørsmål du måtte ha.

Det anbefales å lese manualen og alle dialoger som SpinRite måtte komme med for å unngå uhell. Et eksempel på et ødeleggende valg er hvis du skulle kjøre "Install SpinRite on Drive" som er et av valgene i Windows applikasjonen du kjører første gang. Dette valget sletter nemlig alt på partisjonen du installerer det på, men det er en nokså tydelig dialogboks om dette før noe overskriving startes. Du behøver ikke å installere til disken da du har valgene mellom å brenne en boot-CD eller en boot-diskett.

Manualen var i skrivende stund ikke ferdig. Det hevdes at produktet kan benyttes uten å lese i manualen, men det gjør du på eget ansvar. Da jeg tok en enkel test ved å kjøre programmet fra boot-CD var det ikke så fryktelig vanskelig å starte eller forstå ting. Men enkelte ting må en nok slå opp i manualen for å forstå det til fulle. Når manualen foreligger så kan du finne denne her.

Utvikleren

Steve Gibson er i dag i slutten av førtiårene. Som barn hadde han en umåtelig trang til å skrue fra hverandre forskjellige saker og ting. Du kan lese hans resyme, og det finner du i listen over linker.


Dette er Steve Gibson - (Bilde: GRC.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen