Den nye bananmobilen

Som du ser er Motorola Rizr Z10 en skyvemobil som får en bøy i utstrakt posisjon. Motorola mener den ergonomiske bananformen gjør at mikrofonen havner nærmere munnen din slik at stemmen blir lettere å fange opp.

En annen fordel med bananformen er at det blir enklere å komme til den øverste tallrekken. Dette har ofte vært et problem på andre skyvemobiler.

Les også:

- Slipper ny smartmobil
- Motorolas ni nye
- Motorolas skinnende rullestein

Smartmobil
Mobilen har operativsystemet Symbian UIQ 3,1 og støtter Internett-tilkobling over GSM, Edge og HSDPA.

Forgjengeren Motorizr Z8 har opptil 7 timers taletid, og derfor er det sannsynlig at oppfølgeren får samme batterikapasitet.

Imponerende skjerm

Vi ble imponerte over Motorizr Z8s skjerm (Mobilen har ennå ikke kommet til Norge). Den viste 16 millioner farger, og det gjør også oppfølgeren. Skjermen er på hele 2,2 tommer og har en oppløsning på 320 x 240 punkter. Mobilen får også et eksklusivt preg ettersom skjermen er belagt med ripesikkert glass.

Kameraet tar bilder med autofokus på opptil 3,2 megapiksler og film med 30 bilder i sekundet på QVGA-oppløsning (320 x 240). 

Tilgjengelighet i Norge

Det er ingenting som tyder på at denne kommer til Norge i år. Faktisk er ikke forgjengeren kommet til Norge enda heller, på tross av uttalelser (og løfter) fra Motorola.

Vi bør uansett kunne forvente oss at den kommer i begynnelsen av neste år. Pocket-lint.co.uk mener den kommer ut i Europa i desember til en pris av 400 euro (rundt 3200 kroner). Dette gjelder da neppe Norge, i og med at dette vil kunne gå ut over salget av Motorizr Z8.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen