Den mistenkelige boksen

Alternativ tekst mangler

Junkfunnel Labs har laget en boks som har fått navnet Suspicious Looking Device. Boksens eneste funksjon er å se mistenkelig ut. Og vi tror gjerne at denne oransje, blinkende saken kan føre både til både bombealarmer og terrorvarsler.

Boksen kan bæres i hånden, eller ligge i full offentlighet - uansett ser den like mistenkelig ut. Suspicious Looking Device inneholder lysdioder som lyser og blinker, for å trekke oppmerksomhet. Boksen har også en optisk avstandsmåler, og en syvsegmentsindikator som viser avstanden til ting og tang.

For å lage litt liv og røre kan også boksen tute når noen er borti den trykkfølsome sensoren. Den kan også kjøre fremover mens den lager rare lyder. På toppen av det hele er boksen knalloransje, slik at ikke noen kan unngå å se den.

På Junkfunnels nettsider finner du en video av Suspicious Looking Device i funksjon.

Junkfunnel har også laget andre meningsløse dingser. Blant annet finner du et slags terror-barometer i porteføljen. Denne har fått navnet Terror-O-Meter, og søker automatisk rundt på nyhetssider etter ord som har med terror å gjøre. Hvis det er mye terrorprat på sidene, vil terror-barometerets viser stå på rødt.

En full oversikt over de meningsløse dingsene finner du på Junkfunnels nettsider.

(Kilder: Junkfunnel, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen