Den grønne trussel

Nettsiden www.tfw2005.com kan avsløre at de har mottatt bekreftelse på nok en karakter som vil dukke opp i den kommende "Transformers – The Revenge of the Fallen". Og det er all grunn til å gjøre seg klar for sinnssvak action man ikke har sett maken til tidligere: Devastator vil gjøre sin entré.

Devastators motto er enkelt og greit:
Devastators motto er enkelt og greit: "Thinking and winning do not mix".


Stor og sterk, men…

For de som ikke er godt kjent med "Transformers"-universet fra før så er Devastator en av de største robotene som har gått inn i krigsmaskineriet. I den opprinnelige versjonen består han av en kombinasjon av seks mindre roboter, kjent under gruppenavnet «constructicons» grunnet at samtlige forvandler seg til konstruksjonskjøretøy (gravemaskin, kranbil, bulldoser etc.).

Til tross for sin massive fremtoning og enorme slagkraft manglet han intelligensen til å utgjøre en virkelig dødelig trussel. Dette fordi hans handlinger begrenses av hva de seks separate robotene kan bli enige om når de er kombinert. Likevel har Devastator ingen problemer med å rasere en storby helt på egenhånd.

Ny form og flere roboter

Long Haul er en av constructicons som sammen utgjør Devastator. Dette er en konsepttegning for karakteren slik han kan fremstå i Michael Bays oppfølger.
Long Haul er en av constructicons som sammen utgjør Devastator. Dette er en konsepttegning for karakteren slik han kan fremstå i Michael Bays oppfølger.

www.tfw2005.com serverer en rekke bekreftede detaljer omkring det nye tilskuddet til regissør Michael Bays "Transformers"-oppfølger.

I motsetning til tidligere vil filmens Devastator bestå av syv individuelle roboter fremfor de opprinnelige seks. Devastator vil ha en enormt sterk overkropp, på samme måte som hos en gorilla. Attpåtil vil Devastator ikke hovedsaklig fremstå grønn som i de opprinnelige tegnefilmene. Enkelte av kjøretøyene som utgjør ham vil nemlig være røde og gule.

I tillegg bekreftes det at en tidligere lekket konsepttegning signert Josh Nizzi, som viser en av constructicons, Long Haul, er ekte. Dermed kan man danne seg et bilde av hva det endelige resultatet vil bli.

General Motors lettet på sløret

Tidligere denne uken avslørte også General Motors sin 2011 Chevrolet Volt som vil dukke opp i "Transformers – The Revenge of the Fallen" i 2009. Frem til nå har det kun versert bilder tatt med spionkamera av bilen på nettet, men på sine hjemmesider har GM nå lettet helt på sløret.

Hvilken karakter som vil komme til å forvandle seg til en Chevrolet Volt er uklart, men manusforfatter Bob Orci kunne et par dager senere bekrefte at det ikke ville dreie seg om Soundwave, som flere fans mistenkte. Soundwave, sammen med Arcee og Jetfire, er blant karakterene som er bekreftet å skulle dukke opp på kinolerretet neste år.

En GM-ansatt med 2011 Chevrolet Volt som vil dukke opp i
En GM-ansatt med 2011 Chevrolet Volt som vil dukke opp i "Revenge of the Fallen".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen