Den første lesertesten av iPhone

Nå kan du lese iPhone-test i forumet.
Nå kan du lese iPhone-test i forumet.

Visste du at du i forumet kan lese forumbrukernes egne mobiltester? Her finner du ofte tester av mobiltelefoner som ikke har kommet i butikken ennå.

I dag kom den første lesertesten av Apple iPhone. Du finner også tester av mange andre telefoner. En leser har for eksempel importert et eksemplar av Sony Ericsson-telefonen W950i, og betalt omtrent halvparten av hva den koster i Norge.

Les brukertest av W950i >

I tillegg finner du tester av Nokia E65 og den japanske telefonen Fujitsu F903i. En bruker har også testet et beskyttende silikondeksel til mobiltelefoner.

Vil du bidra?
Om du sitter på en spesiell mobiltelefon setter vi stor pris på om du skriver din egen brukertest til glede for Amobils lesere. Du kan også bidra med tester av ekstrautstyr.

Kanskje du har meninger eller aspekter du føler ikke har kommet godt nok frem i vanlige mobiltester, eller du bare vil dele erfaringer om din mobil. I så fall oppfordrer vi deg til å skrive din egen test.

Slik bidrar du
For å skrive brukertester eller kommentere, må du være registrert som forumbruker. Å registrere seg er veldig enkelt: Gå til registreringssiden, og velg "Registrer ny bruker".

Når du er registrert kan du diskutere i hele forumet, inkuldert søstersidenes forum. Du kan også kommentere artikler.

Gå til lesertestdelen av forumet >

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen